ısparta çiçekçiler ısparta çiçek siparişleri online olarak web sitemizde

ısparta çiçekçi,ısparta

ısparta 32 çiçekçilik

Gizlilik ve Güvenlik

İşbu Gizlilik Sözleşmesi 32 Çiçekçilik Hizmetlerinin (“32 Çiçek”) sahibi olduğu www.ispartacicek.net ve/veya sair internet sitelerine ilişkin gizlilik politikasını içerir. 32 Çiçek’nin sahibi olduğu www.ispartacicek.net ve/veya sair internet sitesini ziyaret ederek aşağıdaki tüm yükümlülükleri ve kuralları kabul etmiş sayılmaktasınız.

 

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel veri olarak tanımlanabilecek müşterilerimize ait ad, soyad, e-posta adresi, T.C. Kimlik numarası, demografik veriler, mali veriler vb. veriler, siparişlerinizi almak, ürün ve hizmetlerimizi sunmak, ürün ve hizmetlerimizi geliştirmek, sistemsel sorunların çözümü, ödeme işlemlerinizi gerçekleştirmek, önceden onay vermeniz halinde siparişleriniz, ürünler ve hizmetler hakkında pazarlama amacıyla, bilgilerinizi güncellemek ve üyeliğinizi yönetmek ve sürdürmek, ilginizi çekebilecek ürün ve hizmetleri önermek ve 3. kişilerin teknik, lojistik ve benzeri diğer işlevlerini 32 Çiçek adına yerine getirmelerini sağlamak ve mesafeli satış sözleşmesi ve sair sözleşmelerin ifası amacıyla 32 Çiçek, 32 Çiçek iştirakleri ve üçüncü kişi ve/veya kuruluşlar tarafından süresiz/süreli kaydedilebilir, yazılı/manyetik arşivlerde muhafaza edilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, paylaşılabilir, transfer olunabilir ve sair suretler ile işlenebilir.

 

32 Çiçek, hizmetlerini sunmak ve içeriğin bireysel ihtiyaç ve ilgilere uyumunu sağlamak için çerez kullanmaktadır. Bazı durumlarda internet sitelerine bireyselleştirilmiş (kişiselleştirilmiş) erişim ve belirginleştirme çerezlere dayanmaktadır, fakat sıklıkla bir kullanıcının şifresi ile bir oturum ile yetkilendirilmesi gerekmektedir. Tarayıcıda çerezleri hizmet dışı bırakmak internet sitesindeki hizmetlerin kullanımını önlememektedir, fakat bazı teknik sorunlara yol açabilmektedir. Çerezler, kullanıcının internet sitesini kullanımı ile ilgili genel, istatistiki bilgi toplamak için de kullanılmaktadır.

 

32 Çiçek müşterilerinin www.ispartacicek.net internet sitesinin mobil versiyonu-aplikasyonunun (akıllı cihaz uygulamasının) kullandığı hallerde alışverişlerine dair her türlü kişisel olan-olmayan bilgiler de (konum verileri, incelenen ürünler ve alışveriş konusu ürün-tutar bilgileri dahil) uygun teknik yöntemler ile alınabilir, ticari amaçlar ile 32 Çiçek, 32 Çiçek iştirakleri ve üçüncü kişi ve/veya kuruluşlar tarafından süresiz/süreli kaydedilebilir, yazılı/manyetik arşivlerde muhafaza edilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, paylaşılabilir, transfer olunabilir ve sair suretler ile işlenebilecektir.

 

Müşterilerimiz her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin aşağıda belirtilen iletişim kanallarından 32 Çiçek’ne ulaşarak kişisel veri kullanımı-işlenmelerini ve/veya kendilerine gönderilen ticari elektronik iletişimleri durdurulmasını talep edebilirler. Müşterilerimizin bu husustaki taleplerinin 32 Çiçek’ne ulaşmasını müteakip içerisinde kişisel veri işlemleri ve/veya elektronik ticari ileti gönderimi durdurulur. Ancak yürürlükteki mevzuatın izin verdiği/işlenmesi/saklanması/tutulması zorunlu olan veriler işlenmeye veya ticari elektronik ileti gönderimine devam edilebilir. Müşterilerimiz dilerse kişisel verilerinin işlenmesi ile ilgili işlemler hakkında 32 Çiçek’e her zaman başvurabilir ve bilgi alabilir. Bu hususlardaki başvuru ve talepleri yasal azami süreler içinde yerine getirilecek yahut hukuki gerekçesi tarafına açıklanarak kabul edilmeyebilecektir.

 

32 Çiçek tarafından müşterilerine yürürlükteki mevzuata uygun olarak, her türlü ürün ve hizmetlere ilişkin tanıtım, reklam, iletişim, promosyon, satış ve pazarlama amacıyla çeşitli sosyal, ticari ve sair elektronik iletiler SMS/kısa mesaj, anlık bildirim, otomatik arama, bilgisayar, telefon, e-posta/mail, faks ve diğer elektronik iletişim araçları aracılığıyla gönderilebilir.

 

Müşterilerimizin belirtilen suretler ile bilgilenmeleri ve/veya kendilerine gönderilen ticari elektronik iletiler çerçevesinde bir ürün/hizmet satın alması söz konusu olursa anılan işlem ayrıca ve kanuni usulünce yapılacak tüketici sözleşmesine tabidir. Tüketici sözleşmesi kendi şartlarında ve tarafları arasında uygulanır. Sitemizden alışverişlerinizde, her işlem sırasında göreceğiniz sipariş ön bilgilendirme formu-mesafeli satış sözleşmesi şartları geçerli olacaktır.

 

32 Çiçek’ne ait internet sit ile ilgili her türlü bilgi ve içerik ile bunların düzenlenmesi, revizyonu ve kısmen/tamamen kullanımı konusunda; üçüncü kişilere ait olanlar hariç; tüm fikri-sınai haklar ve mülkiyet hakları 32 Çiçek’ne aittir.

 

32 Çiçek üyelik iptal işleminiz gedizhan@hotmail.com adresine e-mail göndererek veya 32 Çiçek Hesabım sekmesi altında yer alan Üyelik İptali seçeneği üzerinden işlem yaparak gerçekleştirebilirsiniz.

 

32 Çiçek işbu Gizlilik Sözleşmesi’ndeki tüm maddeleri ve müşterilerine sunacağı ürün, hizmet ve fırsatlarda gerekli görebileceği her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar; bu değişiklikler 32 Çiçek ve/veya www.ispartacicek.net internet sitesinden veya diğer uygun yöntemler ile duyurulduğu andan itibaren geçerli olacaktır. 32 Çiçek’in zaman zaman düzenleyeceği kampanyalara ilişkin tüm hakları saklıdır.

 

32 Çiçek'e aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Yayla Mahallesi 1601 Sokak No:15/A Isparta 05366050020

siparişleri online olarak web sitemizde

 

ısparta çiçekçi hizmeti veren 32 Çiçekçilik uzun yıllardan beri Isparta'ya çiçek siparişi alan bir çiçekçidir. Çiçekçi ısparta çiçekçileri içinde olup,ısparta mahallelerine çiçek siparişi alır. Gül buketleri, düğünlere çelenk, papatyalar, mevsim çiçeklerinden buketler hazırlar. Sdü ve diğer eğitim kurumlarına çiçek gönderir. Isparta'da  çiçekçi olması sebebiyle yerinde lokal hizmet veren çiçekçidir. Isparta modernevler mahallesi, çünür çiçek hizmetleri, mehmet tönge mahallesi, kyk yurtlarına çiçek teslimatı yapar. Isparta öğrenci yurtlarına çiçek servisi vardır.

Isparta'nın kız öğrenci ve erkek öğrenci yurtlarına çiçek servisi mevcuttur. Sdü kampüsleri, Sabancı kız yurdu ve Murat hüdavendigar yurtlarına çiçek gönderilir.

Çiçek en güzel duyguların ifade şeklidir. Isparta içinde siz de değer verdiklerinize çiçek göndermek isterseniz bunu ısparta çiçekçileriyle gerçekleştirebilirsiniz. Bu anlamda ısparta çiçek siparişleriniz için 32 çiçek doğru adres olacaktır.

Isparta'nın tüm merkezinde ve mahallelerine uygun fiyatlı çiçek gönderimi yapabilirsiniz. Doğum günü çiçekleri, sevgili için, yıl dönümü için, özür dileme için çiçek gönderebilirsiniz. Isparta piri mehmet mahallesi, bağlar mahallesi, otogar, anadolu mahallesi çiçekçi hizmeti verilen mahalleler arasında olup servis imkanı vardır. Sdü tıp fakültesi hastanesi çiçekçi servisi olan bir bölgedir.

Çiçekleriniz büyük bir özenle hazırlanır süslenir ve adresine ısparta çiçekçi alanında hizmet veren firma tarafından teslim edilir. ısparta çiçekçiler, ısparta çiçekçileri, ısparta çiçekçi telefonları

Isparta çiçekçi hizmetleri veren bir kurumuz.Çiçek sevgi ve duyguları en iyi ifade eden bir üründür. Çiçek çeşitleri ve anlamlarıyla sevdikleriniz için benzersiz bir hediye aracıdır.Gül,kazablanka,orkide,gerbera,karanfil gibi çiçek çeşitlerinden oluşan buket,sepet,aranjman modelleri en çok gönderilenler arasındadır. Isparta çiçekçi olarak Isparta merkezde hizmet veren bir firmayız. Çiçek en güzel duyguları ifade etme şeklidir.
      Bizde bunun bilincinde olarak müşterilerimizi en iyi şekilde temsil ediyoruz.2005 yılında çiçekçilik faaliyetine başlayan firmayız,2014 Nisan ayında yeni ismiyle ve yeni çiçekçi işletmesiyle revizyona girmiştir.Amacımız kaliteli hizmet vermek ve çiçekçilik sektöründeki kalıcığını korumaktır.Isparta çiçek siparişlerinde 9 senedir verdiğimiz hizmetlerde bu güne kadar sıkıntı yaşamadık.Daimi olarak kendimizi yeniledik.Müşterilerimizi temsil ederken onların amaçlarını ve duygularını da taşımaya yardımcı oluyoruz.Isparta'da olan düğünlere çelenk gönderimi ya da Isparta da bulunan sevdiklerinize çiçek gönderiminde sizi temsil ediyoruz.


        Çiçekçi işletmemizde Isparta'ya çiçek çeşitleri arasında orkide,buket,çelenk ve saksı çiçekleri gibi ürün ağımızı geniş tutmaya çalıştık.Özverili çalışmamız ve tecrübeli ekibimizle kaliteli çiçekleri uygun fiyata adresine taşıdık.İnternet sitemizden vereceğiniz siparişlerde online çiçek siparişi verebilirsiniz.Ödemeleri kredi kartınızla güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.Güvenli diyoruz çünkü web sitemizde tamamen bize ait olan SSL sertifikası bulunmaktadır.Ödeme bölümünde başka bir siteye veya başka bir kurum üzerinden ortak bir sayfa değil tamamen kendi serverimizde SSL sertifikalı web sitemizden ödeme yaparsınız.Müşterilerimizin güvenliği için çiçek siparişlerinizde mail order ile çekim almıyoruz.Ticaret kanunları ve T.C.K maddeleri gereğince sadece güvenli ödeme şekillerini kullanıyoruz.Web sitemizden çok rahat bir şekilde karmaşa yaşamadan çiçek siparişi verebilirsiniz.Amacınıza göre çiçek modelini seçebileceğiniz gibi arzularınıza göre özel çiçek modeli de hazırlayabiliriz.32 Çiçekçilik olarak birbirinden güzel canlı ve yapay çiçek çeşitlerimizle online hizmetinizdeyiz. Isparta ilimizin şehir merkezi mahallelerine servislerimiz mevcuttur.Modernevler mahallesine,Anadolu Mahallesi,Piri Mehmet,Iyaşpark ve Isparta Kız Öğrenci Yurtlarına çiçek göndermek için bizleri seçebilirsiniz.
Sizde Isparta'da Çiçekçi arıyorsanız doğru yerdesiniz.


         Isparta'ya çiçek siparişleriniz sistem üzerinden kayda girer ve teslimat aşamsında tarafınıza yine sistem tarafından sms gelir.Isparta çiçek firması olarak her zaman taşıdığımız sorumluluğun bilincindeyiz.Isparta kız erkek öğrenci yurtları, kyk, Murat Hüdavendigar yurdu, ısparta otogar yakını, Barida Otel, Güleş Seçkin Yurtları,modern evler mahallesi, Iyaşpark, zafer mahallesi, ışıkkent, batıkent, binbir evler , halıkent,ayazmana,yedişehitler,sdü çiçekçi, kampüs,fatih mahallesi,zafer,anadolu,sanayi,kutlubey,kafeler caddesi,ted,hızırbey,halife sultan gibi mahallelere çiçek servisimiz vardır.
Çiçek için gönderileriniz için kaliteyi hızlı bir şekilde adresine iletmek için farkımızı yaşayın.Birbirinden güzel yapay çiçek ve kesme çiçeklerin yanı sıra saksı çiçekleri de firmamızda vardır. Çiçek çiçekçiden alınır. Yerinde hizmet veren firma olarak duygularınızı taşıdık taşımaya devam edeceğiz..